Regelmessig renhold

Regelmessig renhold 


Regelmessig renhold betyr helt enkelt at du får renhold utført regelmessig. Det kan være daglig, flere ganger om dagen, tre ganger i uken eller to ganger i måneden. Alt etter dine ønsker og behov


Renholdsplan

Alt av regelmessig renhold utføres etter en renholdsplan. Denne planen lager vi sammen med deg. Planen angir hva som skal rengjøres og når det skal rengjøres. Du kan også få det som kalles behovsprøvd renhold. Renholderen vurderer da hva som må rengjøres, istedenfor å kun følge den oppsatte planen. Et møterom som ikke har vært i bruk behøves jo ikke å vaskes. Smart, ikke sant?


Kvalitetsmål

Uansett hvilken metode vi blir enige om å benytte ligger kvalitetsmål, som beskriver hvordan lokalene skal være rett ettar at renholdet er utført. Målene som er nummerert fra 1-5 er enkle å forstå. Da er det også lett for deg å følge med på at du får det renholdet som er avtalt. Du får en fast kundekontakt, som også kommer på besøk jevnlig og følger opp avtalen.LES MER OM HVILKE TJENESTER DU FINNER HOS OSSRenhold av kontorer

Et godt renhold gir trivsel og er med på å holde sykefravær nede.  Les mer her.

Brakkerenhold og byggvask

Unngå allergiplager med godt renhold, reduser sykefraværet. Skap bedre trivsel når garderober, spiserom og toalettene er rene.

Skikkelig byggvask før overleveringen av den nye boligen gir deg bedre rykte i markedet.

Les mer om brakke- og byggvask her.

Renhold på skole og i barnehage

Miljørettet helsevern er barnas arbeidsmiljølov. Alt renhold vi utfører i barnehage og skole er basert på denne forskriften. Sterkt redusert bruk av kjemikalier bidrar til bedre innemiljø, både for ansatte og barna. Les mer her.

Trappevask

Renhold av fellesarealer skaper konflikter og mye arbeid i mange borettslag og sameier.

Slipp stresset og bestill trappevask hos oss i dag. Les mer om trappevask og andre tjenester vi tilbyr til dere her.

Butikkrenhold

Om butikken din selger matvarer, klær, elektronikk eller leketøy er det en ting som er viktigst: Gi kunden et godt førsteinntrykk, hver gang. Les mer her.

Flyttevask og privat renhold

Du slipper å vaske, og vi garanterer resultatet. Det er behagelig for deg ved overleveringen av boligen. Vil du ha fast renholdsavtale i hjemmet? Klart du kan få det. Sjekk pris og les mer her.