Ofte stilte spørsmål

Hvilke tjenester tilbyr dere?

Hos oss kan du bestille et bredt utvalg av renholdstjenester. Enten du trenger hjelp med vask av kontor, butikk, lager, privat hjem, kjøpesenter eller barnehage får du hjelp av oss. Selvfølgelig fikser vi fasade- og vindusvask, skuring og boning og hovedvask når det er behov for det. Ved å fokusere på bare renhold og ikke mange andre tjenester får du et selskap med ansatte som er dedikert til renhold.

Utfører dere bare jobber for bedrifter?

Om du er privatkunde eller bestiller for arbeidsplassen din er ikke av betydning for oss. Vi stiller opp for alle med et renholdsbehov og gir alltid et godt tilbud. Som ganske nystartet bedrift med få faste oppdrag når landet stengte ned i mars 2020, var det faktisk flyttevask for privatmarkedet som gjorde at selskapet overlevde.

Hvilket område leverer dere til?

Med kontor i Knarvik ligger vi sentralt til for å levere renhold til bedrifter og private i hele Alver, Bergen og Osterøy. Som ungt selskap i vekst utvider vi stadig vårt nedslagsfelt, så om du har oppdrag i Nordhordland eller i en omegnskommune til Bergen er det bare til å slå på tråden.

Hvorfor skal vi velge dere som leverandør?

Fordi du får en lokal leverandør med begeistring for faget. Du velger en ung bedrift som bruker og satser på nærmiljøet. Og du velger noen som bryr seg om andre. Vi deler av overskuddet med sport- og fritidsaktiviteter for barn. Du bidrar også til å hjelpe mennesker som av forskjellige grunner har falt utenfor arbeidslivet til å komme i jobb igjen. Selvsagt får du skikkelig godt renhold, utført etter en renholdsplan som vi setter opp sammen. Det skulle jo bare mangle.

Hva kan jeg forvente av Alver Byggrenhold som leverandør?

Når du signerer en avtale med oss får du en ærlig og lojal samarbeidspartner. Du velger en ung og fremoverlent leverandør som gjerne tar i bruk ny teknologi sammen med deg. IoT – Internet of Things – er i full fart på vei inn i bransjen. Det er sensorer som måler og registrerer bruk av rom, når er det tomt for papir i dispenseren, og mye, mye mer. Dette er veldig spennende, og kan gi deg store besparelser. Og selvfølgelig er alt av personvern ivaretatt. Er det vanlig kontorvask uten masse nye dingser du vil ha? Selvfølgelig får du det, det er du som bestemmer.

Er det lang ventetid?

Ring oss nå, så kommer vi på en prat over en kaffekopp i løpet av et par dager. Og trenger du noen til et akutt oppdrag? Ring og spør, som oftest kan vi komme i løpet av en time eller to. Det er bare til å sette oss på prøve. Det er gøy å hjelpe med å løse dine utfordringer.

Er det dyrt å bruke dere?

Hva koster en bil nå for tiden? Det kommer vel litt an på hvilken bil du vil ha. Det samme er det med renhold. Vi går sammen gjennom dine behov og ønsker, og så får du et pristilbud fra oss. Prisene våres er konkurransedyktige i markedet. Men vi dumper ikke prisene våre i kjelleren, og det er av en enkel grunn; det gir stressende og dårlige arbeidsdager for våre ansatte. De må da løpe for å rekke over alt. De er vår største ressurs, og fortjener å ha overskudd til familie og fritid etter jobb.

Har du spørsmål?  
Ta kontakt i dag for en hyggelig og  uforpliktende samtale! Vi kan nås via kontaktskjemaet, på telefon eller mail.

    © Alver Byggrenhold AS
    Utviklet av:
    pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram