Om oss

Rent enkelt!

Alver Byggrenhold svingte moppen for første gang i november 2019. Det begynte smått med noen få privatkunder. Positive tilbakemeldinger gjorde at nye oppdrag strømmet inn. Noen salgsmøter med bedrifter var booket, og mye forarbeid var gjort for å få flere nye kunder. Så kom 12.mars 2020, og Erna gikk på talerstolen. Alle avtaler ble kansellert og både telefon og innboks var helt stille. Vi sendte til og med epost til oss selv for å sjekke om den fortsatt virket. Det er litt morsomt nå i ettertid..

Noe måtte gjøres og det var to valg: Legge ned eller finne noen av de mulighetene som måtte være der. Etter en kaffekopp og to bokser Hansa ble valget å gå all in på flyttevask i privatmarkedet. Det var jo ganske bingo å satse, ingen visste om noen hus kom til å bli solgt i en pandemi. Men det virket, og oppdragene strømmet inn.

Nye ansatte bidro til å levere kvalitet kundene digget. Ut over høsten var det mulig å besøke en bedrift og to igjen, og det tikket inn litt sårt trengte faste oppdrag. Når årsregnskapet ble gjort opp viste det et lite overskudd. Det er vi sinnsykt stolte av. Overskudd, i vårt første hele driftsår, med pandemi. Det var absolutt ingen selvfølge.

Nytt år og nye kunder kom til. Omsetningsmålet for hele året ble nådd allerede tidlig høst 2021. Det som var en treg start, endte opp med å bli et eventyr som på under to år betaler lønn til 10 ansatte. Og det gøye er at satsingen fortsetter. Store renholdsfirma bruker oss i dag til vikaroppdrag. Nye kontrakter signeres støtt og stadig og økonomien er klar for videre satsing.

Nå er det din tur til å bli med på vinnerlaget. Du kan også få et av våre team innom til deg. Om du trenger vask hver dag, en engangs utvask elle månedlig vinduspuss er det bare til å ringe. Du kommer ikke til å angre.

Har du spørsmål?  
Ta kontakt i dag for en hyggelig og  uforpliktende samtale! Vi kan nås via kontaktskjemaet, på telefon eller mail.

    © Alver Byggrenhold AS
    Utviklet av:
    pencilphone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram